Over ons

Het verhaal is begonnen in 1990 met het verhuren van luchthamers en compressoren, al snel kwam er de vraag naar een groter assortiment van machines en door het verdiende geld hierin te investeren groeide het bedrijf al snel uit tot een compleet verhuurbedrijf. Ik was in loondienst bij Philips en runde in de avonduren en weekeindes het verhuurbedrijf, maar eind '94 werd het te gek, een fulltimebaan en een groeiend verhuurbedrijf vielen niet meer te combineren. Ik besloot na 12 jaar ontslag te nemen bij mijn werkgever zodat ik alle tijd en energie aan het bedrijf kon besteden.

 

Dit is achteraf een goede keuze gebleken, we begonnen ook met de verkoop van gereedschappen en gelukkig konden onze klanten ons al snel vinden.

Omdat we werkten vanuit een oude boerderij hadden we behoefte aan een groter pand en gelukkig konden we een perceel aankopen op het industrie terrein rijt-west en konden we in 1999 ons nieuwe pand in gebruik nemen.

 

Sinds dat moment groeit onze klantenkring snel, een mooier compliment voor onze manier van werken en inzet van onze medewerkers kunnen we ons niet wensen.

 

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze showroom op de Florijn 1 te Deurne.